Tuoteryhmät

A-Derma Dermalibour+ Barrier Cream (100 ml)

15,90 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

Dermalibour+ Barrier cream on tehokas suojavoide iholle, joka altistuu ulkopuoliselle rasitukselle kuten säälle (tuuli, kylmyys), vedelle (merivesi, kloorivesi), mekaaniselle ärsytykselle (toistuva hankaus), kemialliselle ärsytykselle (pesu- ja puhdistusaineet) tai ärsytystä aiheuttaville metalleille (nikkeli).

Kevyt, tahmaamaton suojavoide eristää ja suojaa ihoa ulkopuoliselta rasitukselta ja kosteuttaa luonnollisten vaikuttavien aineidensa ansiosta.

Suojavoide on hajusteeton, ja sitä voidaan käyttää kasvoilla, käsissä, vartalolla ja intiimialueilla. Tuote sopii koko perheelle, niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin. Voide sopii myös atoopikoille, ja se on hyvin siedetty.

Käyttö:

Levitä puhtaalle suojaa tarvitsevalle iholle 2–3 kertaa päivässä.

Koostumus:

Water (aqua), mineral oil (paraffinum liquidium), caprilyc/capric triglyceride, glycerin, butylene glycol, hydrogenated vegetable oil, peg-30 dipolyhydroxystearate, isododecane, zea mays (corn) starch  (zea mays starch), zinc oxide, peg-22/-dodecyl glycol copolymer, beeswax  (cera alba), avena sativa (oat) leaf/stem extract (avena sativa leaf/stem extract)*, cetyl alcohol, citric acid, copper sulfate, glyceryl stearate, magnesium sulfate, o-cymen-5-ol, sodium hydroxide, xanthan gum, zinc sulfate.

*Rhealba® oat from organic agriculture

Tarkastathan lopullisen koostumuksen tuotepakkauksesta.

Valmistaja/markkinoija:

Pierre Fabre

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija