Tuoteryhmät
ABICIN 30% PIHKALAKKA (12X10 ML)

Abicin 30% Pihkalakka (10 ml)

18,00 

Varastossa

Kuvaus

Tieteellisesti tutkittu, tehokas paikallishoito lievän ja keskivaikean kynsisienen hoitoon sekä kynsivallin tulehdukseen.

Tutkitusti tehokas dermatofyyttejä eli silsasieniä vastaan, jotka aiheuttavat yli 90% ihmisen kynsien ja ihon sieni-infektioista (Trichophyton -lajit). Tehokas myös bakteeriperäistä kynsivallintulehdusta aiheuttavia bakteereita vastaan. Voidaan käyttää yhtä aikaa suun kautta otettavan sienilääkityksen kanssa.

CE-merkitty lääkinnällinen itsehoitotuote (NB nro 0537). Valmistettu Suomessa.

Käyttö:

Kynsisienen hoidon alussa lakan imeytymisen parantamiseksi suosittelemme hoidettavan kynnen ohentamista ja karhentamista. Tämän voi tehdä joko itse viilaamalla tai jalkahoitajan toimesta.

Abicin® 30% Pihkalakkaa sivellään suihkun jälkeen pyyhekuiviin kynsiin ja kynsinauhoihin kahdesti viikossa, kunnes kynnet ovat parantuneet. Kynsisienen paikallishoito kestää tavallisesti 3-12 kuukautta, kynnen kasvuvauhdista riippuen. Vanha lakka on hyvä poistaa aika ajoin etanolipohjaisella desinfektioaineella tai kynsilakanpoistoaineella. Ajoittainen kynsien karhennus viilaamalla tehostaa myös lakan imeytymistä kynsilevyn alle.

Bakteeriperäisissä kynsivallintulehduksissa lakkaa tulee levittää iholle ja kynsiin kerran päivässä, kunnes tulehdus on parantunut ja oireet ovat helpottaneet.

Koostumus:

Ethanol denat., Norway spruce (Picea abies) resin, methoxyisopropanol, propylene glycol, isopropyl myristate.

Huomioitavaa:

Ei raskauden tai imetyksen aikana. Varmista lääkäriltä sopivuus lapselle tai nuorelle.

Älä käytä Abicinia, jos olet allerginen hartsille (colophonium) tai valmisteen muille ainesosille.

Säilytetään huoneenlämmössä kuivassa ja puhtaassa paikassa.

Säilyy huoneenlämmössä avaamattomana 5 vuotta valmistuksesta ja avattuna 12 kuukautta.

Valmistaja/markkinoija:

Repolar Pharmaceuticals Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija