Tuoteryhmät
ACO Sun Transparent Spray NP (175 ML)

ACO Sun Transparent Sun Spray SPF30 (175 ml)

19,90 

Varastossa

Kuvaus

ACO Sun Transparent Spay on läpinäkyvä aurinkospray. Laajakirjoiset ja fotostabiilit UV- filtterit antavat suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Sprayn voi suihkuttaa kaikista asennoista, mikä tekee käytöstä miellyttävää ja kätevää. Imeytyy nopeasti, ei tahmaa.

Sisältää kemiallisia suoja-aineita. Korkea suoja SPF 30. E-vitamiini toimii antioksidanttina. Hajusteeton ja väriaineeton. Erittäin vedenkestävä ja hiekankestävä. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

Käyttö:

Levitä aurinkovoidetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa. Lisää aurinkovoidetta säännöllisesti ja aina hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Anna imeytyä ennen pukeutumista.

Koostumus:

Alcohol Denat., C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, C12-13 Alkyl Lactate, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Neopentyl Glycol Diheptanoate Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine Butyl, Methoxydibenzoylmethane, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Ethylhexyl Triazone, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Propylene Glycol Dibenzoate, Tocopheryl Acetate.

Valmistaja/markkinoija:

ACO

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija