Tuoteryhmät
ANIDES HAAVASUIHKE ELÄIMILLE (6X50 ML)

AniDes Haavasuihke eläimille (50 ml)

16,90 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

AniDes® haavasuihke on tarkoitettu eläinten haavojen, ihovaurioiden sekä ärtyneen ihon käsittelyyn. Suihke suojaa ja rauhoittaa luoden suotuisan ympäristön haavan tai vaurioituneen ihon paranemiselle. Antimikrobinen in vitro -laboratoriotutkimusten mukaan yleisimpiä bakteereja, sieniä ja hiivoja vastaan.

AniDes® Haavasuihke sisältää aktiiviainesosia kuusen pihkasta, jotka on valmistettu Resol® -teknologian avulla. Suihkeen pH on 5.0 – 5.5.

Ei kirvele, ei sisällä alkoholia eikä hajusteita.

Käyttö:

AniDes® Haavasuihke suihkutetaan suoraan hoidettavalle alueelle 1-2 kertaa päivässä, kunnes hoidettava alue on parantunut. Käsitelty alue voidaan tarvittaessa suojata siteellä. Suihkeella kostutettua sidettä voidaan myös käyttää hauteena. Suihke ei värjää eläimen turkkia tai ihoa. Suihkeen koostumus estää eläintä nuolemasta käsiteltyä aluetta.

Ravistettava ennen käyttöä.

Koostumus:

Aqua, glycerin, propanediol, caprylic/capric triglyceride, norway spruce (picea abies) resin extract, sorbitan laureate, polyglycerol laureate, dilauryl citrate, xanthan gum, potassium sorbate, denatomium benzoate, sodium hydroxide.

Huomioitavaa:

Säilytetään puhtaassa paikassa huoneenlämmössä.

Säilyy huoneenlämmössä avaamattomana 2,5 vuotta ja avattuna 12 kuukautta.

Valmistaja/markkinoija:

Repolar Pharmaceuticals Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija