Tuoteryhmät
Apteekki Tehokapseli Duo (30 kaps)

APTEEKKI Tehokapseli Duo (30 kaps)

14,60 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

Kaksitehoinen valmiste laktoosi- ja ilmavaivoihin.

Laktoosi-intolerantikoille valmiste, joka sekä pilkkoo ravinnon laktoosin että helpottaa ilmavaivoja. Toiminnallisista suolistovaivoista kuten ärtyvän suolen oireyhtymästä (IBS) kärsiville helpottamaan oireita. APTEEKKI Tehokapseli Duo helpottaa liiallisen kaasun aiheuttamia vatsavaivoja, kuten ilmavaivoja ja turvotusta. Tuotteessa vaahtoamisenestoaine dimetikoni alentaa suolistossa olevien ilmakuplien pintajännitystä ja estää ilmavaivojen yhteyteen liittyvän vaahdon muodostumista.

Ei alle 6-vuotiaille. Laktoositon, gluteeniton ja soijaton. Kapseli ei sisällä liivatetta. Tuote on valmistettu Suomessa.

Annostus:

Maitosokerin (laktoosin) pilkkomiseksi:

Aikuiset ja yli 11-vuotiaat lapset: 1 kapseli ruokailun yhteydessä.Jos laktoosia sisältävän ruoan nauttiminen jatkuu yli 20 minuuttia, ota vielä toinen kapseli. 6-11-vuotiaat lapset: Enintään 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Jos unohdit ottaa kapselin ennen laktoosipitoista ruokailua tai ruokailun aikana, ota se mahdollisimman pian ruokailun jälkeen.

Liiallisen kaasun aiheuttamiin vatsavaivoihin:

Aikuiset ja yli 11-vuotiaat lapset: 1 kapseli 2-5 kertaa päivässä. Korkeintaan 5 kapselia päivässä. 6-11-vuotiaat lapset: 1 kapseli enintään 3 kertaa päivässä.

Käyttö:

Kapselit niellään kokonaisina nesteen kera. Kapselin sisällön voi myös sekoittaa jäähtyneen ruoan joukkoon.

Koostumus:

Dimetikoni, laktaasientsyymi, piidioksidi, dikalsiumfosfaatti. Kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Valmistaja/markkinoija:

Medifon Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija