Tuoteryhmät

Apteq Fluzinc hunaja (72 tabl)

16,05 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

Hunajan makuinen sinkkiasetaatti-imeskelytabletti.

Kolmen päivän tehokuuri flunssaan hoitoon, joka lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita. Tehokuurin aikainen annostus on 80 milligrammaa sinkkiä vuorokaudessa, kun 1 tabletti imeskellään kahden tunnin välein hereilläoloaikana. Tällä annostuksella on tieteellisesti vahvin näyttö flunssan oireiden lievittämisestä ja flunssan keston lyhentämisestä 7 päivästä neljään.

Vaikuttava aine sinkkiasetaatti – tutkitusti tehokkain sinkin muoto flunssaan hoitoon.

Ei sisällä sitruunahappoa, laktoosia, gluteenia, soijaa, sokeria tai liivatteita.

Valmistettu Suomessa.

Annostus:

Enintään 8 tablettia vuorokaudessa aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Aloita käyttö välittömästi flunssan ensioireiden ilmestyessä. Imeskele yksi tabletti joka toinen tunti hereilläoloaikana kunnes oireet helpottavat.

Suositeltu vuorokausiannos 8 tablettia sisältää sinkkiä 80 mg.

Koostumus:

Sorbitoli, ksylitoli, aromi (hunajajauhe oikeasta hunajasta, mentoli, stevia), sinkkiasetaatti 35 mg (=10 mg sinkkiä), magnesiumstearaatti, piidioksidi.

Raskaus ja imetys:

Kysy lääkäriltä neuvoa valmisteen käytöstä raskauden ja imetyksen aikana.

Huomioitavaa:

Älä käytä, jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin ainesosista. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Mikäli oireet pahenevat tai kestävät yli viikon, ota yhteyttä lääkäriin. Älä käytä tuotetta mikäli sinulla on kuiva suu. Mahdollisia haittavaikutuksia: Metallinen maku, pahoinvointi ja laksatiiviset vaikutukset.

Valmistaja/markkinoija:

Fennogate Finland Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija