Tuoteryhmät

Bellavita Päivävoide (75 g)

12,90 

Varastossa

Kuvaus

A-vitamiinia sisältävä hajustettu emulsiovoide, joka elvyttää ja hoitaa ihoa. Säännöllinen käyttö tuo kuivaan ihoon kimmoisuutta ja joustavuutta. Sivele kasvoihin, kaulaan ja dekolteealueelle, jossa Bellavita ylläpitää ihon hehkua ja nuorekkuutta. Myös meikin alle.

Huom. Tehonsa vuoksi retinoli voi aiheuttaa aluksi ihoreaktioita kuten ihon punoitusta ja kuivuutta. Tämän vuoksi A-vitamiinivoiteen käytön asteittainen aloitus on tärkeää.

Käyttö:

Levitä Bellavita päivävoidetta aluksi joka toinen tai kolmas ilta kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle. Sopii myös kevyen päivämeikin alle.

Levitä tuotetta puhtaalle iholle ohuesti. Jos iho tuntuu liian kuivalta, voiteeseen voi lisätä kosteuttavaa perusvoidetta. Käyttökertoja lisätään vähitellen ihon tuntuessa hyvältä. Kun iho on tottunut retinoliin, voidetta voi käyttää päivittäin.

Huom. Ei sovi raskaana oleville ja imettäville.

Koostumus:

Aqua, arachis hypogaea oil, cetearyl alcohol, cetyl esters, bakuchiol, tocopheryl acetate, retinol, polysorbate, sodium lauryl sulfate, sodium cetearyl sulfate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, lactic acid, bht, bha, parfum, hydroxycitronellal, benzyl alcohol, amyl cinnamal, linalool, alpha-isomethyl ionone, limonene, benzyl benzoate, isoeugenol, eugenol, cinnamyl alcohol, citronellol.

Valmistaja/markkinoija:

Orion Pharma

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija