Tuoteryhmät
Kaikille piilolinsseille sopiva piilolinssineste.

Bevita Eye Kosteuttava Piilolinssien hoitoneste (360 ml)

12,50 

Varastossa

Kuvaus

Bevita Eye piilolinssineste on kehitetty kaikkien piilolinssien ja erityisesti silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen.

Hoitonesteen sisältämä innovatiivinen kaksitehoinen Twin-EdaXyl® voitelee linssejä sekä päivittäin käytettynä puhdistaa linsseihin kertyneet epäpuhtaudet. Valmisteen sisältämä hyaluronihappo kostuttaa piilolinssejä ja silmiä käytön aikana.

Sisältää säilytyskotelon.

Piilolinssineste on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

Saatavana myös 100 ml:n pullossa.

Käyttöohje:

Piilolinssit on puhdistettava, huuhdeltava ja desinfioitava päivittäin. Tämä estää mikrobien ja epäpuhtauksien tarttumisen linsseihin. Käytä pullo neljän (4) kuukauden kuluessa avaamisesta ja viimeiseen käyttöpäivään mennessä.

1. Pese, huuhtele ja kuivaa kätesi huolellisesti.

2. Poista ensin linssi oikeasta silmästä ja aseta se kämmenelle. Kaada linssille hoitonestettä ja hiero linssiä varovasti sormella molemmilta puolilta 10–15 sekunnin ajan.

3. Huuhtele linssi huolellisesti runsaalla, tuoreella hoitonesteellä. Aseta linssi säilytyskoteloon.

Toista samat toimenpiteet vasemmalle linssille.

4. Täytä kotelo merkkiviivaan asti tuoreella hoitonesteellä. Säilytä ja desinfioi linssit tuoreessa nesteessä vähintään neljä tuntia tai yön yli. Huuhtele piilolinssit tuoreella hoitonesteellä aina ennen käyttöönottoa. Ottaessasi linssit käyttöön tyhjennä kotelo, huuhtele se tuoreella hoitonesteellä ja anna kuivua. Älä koskaan käytä nesteannosta kahdesti.

Koostumus:

Dinatriumedetaatti, Twin-EdaXyl®, hyaluronihappo, polyhexanidi 0,0001 % steriilissä, isotonisessa puskuroidussa liuoksessa.

Valmistaja/markkinoija:

Orion Pharma

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bevita Eye Kosteuttava Piilolinssien hoitoneste (360 ml)”