Tuoteryhmät

Ice Power Kylmälaastari (5 kpl)

5,90 

Tuote tilapäisesti loppu

Kuvaus

Ice Power -kylmälaastarit ovat helppo ja tehokas tapa lievittää kipua. Vaikutus alkaa nopeasti ja kestää jopa kuusi tuntia. Laastarit kiinnittyvät helposti ja niitä on miellyttävä käyttää. Laastareiden avulla pitkäaikainen hoito esimerkiksi niska- ja hartiaseudun sekä selän lihasten kipuihin on mahdollista.

Laastarit ovat kooltaan 8 x 12 cm. Sisältävät mentolia.

Käyttö:

Ota laastari pussista ja poista suojakalvo. Aseta laastari liimapuoli alaspäin kipualueelle. Sulje pussi tiiviisti, jotta käyttämättömät laastarit eivät kuivu. Laastarit on käytettävä kuukauden kuluessa pussin avaamisesta. Aseta laastari vain puhtaalle ja kuivalle iholle. Laastarit ovat kertakäyttöisiä.

Varoitukset:

Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä, jos olet allerginen tai yliherkkä jollekin valmisteen ainesosalle. Lopeta käyttö välittömästi, jos ihoärsytystä ilmenee. Uuden laastarin voi kiinnittää samaan kohtaan iholla enintään neljä kertaa peräkkäin ilman taukoja vaihtojen välillä. Vältä laastarin asettamista silmien läheisyyteen, rikkinäiselle iholle tai limakalvoille. Käyttö alle 5-vuotiaille lapsille ei ole suositeltavaa. Jos olet diabeetikko tai kärsit huonosta verenkierrosta, keskustele käytöstä ensin lääkärin kanssa.

Valmistaja/markkinoija:

Fysioline Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija