Tuoteryhmät

Melatoniini Orion 1,9 mg (100 tabl)

24,50 

Varastossa

Kuvaus

Melatoniini Orion auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Nieltävä tabletti, pienikokoinen ja jakouurteellinen.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä liivatetta, soijaa, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Suomessa valmistettu.

Annostus per vuorokausi:

Aikuisille ½–1 tablettia tarvittaessa (0,95–1,9 mg melatoniinia).

Nukahtamisajan lyhentämiseen: 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa, kuitenkin ennen puolta yötä. Vaikutus saadaan nauttimalla 1 mg melatoniinia.

Aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia lievittämään: ½–1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Vaikutus saadaan nauttimalla vähintään 0,5 mg melatoniinia.

Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä, varmista melatoniinin sopivuus lääkäriltä tai apteekista.

Koostumus:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), melatoniini.

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annosta ei saa ylittää.

Katso kaikki Melatoniini Orion -tuotteet täältä.

Valmistaja/markkinoija:

Orion Pharma

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Melatoniini Orion 1,9 mg (100 tabl)”