Tuoteryhmät

Melatoniini Orion Pitkävaikutteinen 1,9 mg (30 tabl)

9,10 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

Melatoniini Orion auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Pitkävaikutteinen nieltävä tabletti.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä liivatetta, soijaa, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Suomessa valmistettu.

Annostus per vuorokausi:

Aikuisille ½–1 tablettia tarvittaessa (0,95–1,9 mg melatoniinia).

Lyhentämään nukahtamisaikaa: 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa, kuitenkin ennen puolta yötä. Vaikutus saadaan nauttimalla 1 mg melatoniinia.

Lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia: ½–1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Vaikutus saadaan nauttimalla vähintään 0,5 mg melatoniinia. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä, varmista melatoniinin sopivuus lääkäriltä tai apteekista.

Koostumus:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), melatoniini.

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annosta ei saa ylittää.

Valmistaja/markkinoija:

Orion Pharma

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Melatoniini Orion Pitkävaikutteinen 1,9 mg (30 tabl)”