Tuoteryhmät
Kalsiumia ja D3-vitamiinia sisältävä valmiste lapsille.
Uutuus

Multivita Naminalle Kalsium+D3 (90 kpl)

15,90 

Varastossa

Kuvaus

Kalsium on tärkeää lasten luuston normaalille kasvulle. Pehmeissä, pureskeltavissa nallenmuotoisissa Multivita NamiNalle Kalsium+D3 -valmisteissa kalsium on hyvänmakuisessa, helposti nautittavassa ja hauskassa muodossa.

Yksi marjaisan makuinen Naminalle sisältää 100 mg kalsiumia ja 5 mikrog. D3-vitamiinia. Kalsium ja D3-vitamiini tukevat lapsen luuston normaalia kasvua ja kehitystä sekä vahvistavat vastustuskykyä. Samassa pakkauksessa on sekä mansikan että mustikan makuisia -ja värisiä nallevalmisteita, joista lapsi voi päivittäin valita mieleisensä maut.

Valmisteet sisältävät vain luontaisia väri -ja aromiaineita. Maidoton (laktoositon), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Sisältää makeutusaineita.

Katso kaikki NamiNalle-tuotteet täältä.

Annostus:

Suositeltu päiväannostus 2 kpl päivässä. Suositellaan yli 3-vuotiaille tai kun lapsi osaa jo pureskella hyvin. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

Koostumus:

Makeutusaineet (maltitoli, asesulfaami K), liivate (sika), kalsium, happo (sitruunahappo), luontaiset aromit (mm. mustikka, mansikka), porkkana-kirsikkatiiviste, kasviöljyt (kookos, rapsi), porkkana-mustaherukkatiiviste, pintakäsittelyaineet (karnaubavaha, mehiläisvaha), D-vitamiini

Valmistaja/markkinoija:

Orion Pharma

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija