Tuoteryhmät

Perskindol Active Spray (150 ml)

16,90 

Varastossa

Kuvaus

Perskindol Active Spray on ainutlaatuinen kaksivaikutteinen kylmä-lämpöspray, jolla on viilentävä ja rauhoittava vaikutus, jota seuraa lämmittävä tunne. Sisältää mentolia ja eteerisiä öljyjä.

Perskindol Active Spray on tarkoitettu käytettäväksi lievittämään kipua, joka aiheutuu (urheilu)vammoista, kuten rasitusvammoista, venähdyksistä, revähdyksistä, nyrjähdyksistä ja mustelmista. Valmistetta suositellaan osaksi ensiapua urheiluvammojen yhteydessä.

Spray ei tahraa käsiä, joten voit käyttää sitä siististi myös liikuntasuorituksen aikana.

Perskindol Active Spray sopii myös ihanteellisesti työhön ja toimistolle rentouttamaan hartioita, niskaa, jalkoja, käsivarsia ja selkää sekä tukemaan rasittuneiden lihasten palautumista ja paranemista.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Käyttö:

Suihkuta kevyesti renkaan muodossa hoidettavalle alueelle. Suihkuta vähintään 15 cm:n etäisyydeltä. Ravistettava ennen käyttöä.

Valmiste sopii käytettäväksi tukituotteena yhdessä lääkevoiteiden kanssa. Sopii käytettäväksi myös yli 5-vuotiaille lapsille.

Älä käytä rikkonaiselle tai ärtyneelle iholle. Vältä aineen joutumista silmiin.

Koostumus:

Isopropyl Alcohol, Aqua, Menthol, Pinus Sylvestris oil, Citrus Aurantium Dulcis oil, Gaultheria Procumbens leaf oil (sisältää metyylisalisylaattia), Citrus Aurantium Bergamia oil, Citrus Medica Limonum oil, Terpineol, Terpineol Acetate, Ethyl Acetate, Benzyl Benzoate, Rosmarinus Officinalis leaf oil, Lavandula Angustifolia oil, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral, Linalool.

Huomioitavaa:

  • Älä käytä Perskindol Active Spray -suihketta, jos olet yliherkkä tai allerginen salisylaateille tai muille tuotteen ainesosille.Älä levitä avoimille haavoille, limakalvoille tai kasvoille. Vältä kosketusta silmien kanssa. Jos suihketta joutuu silmiin, huuhtele hyvin vedellä.
  • Älä käytä siteiden alla, äläkä muutoinkaan peitä hoidettavaa aluetta.
  • Käytettäessä yhtäjaksoisesti pidempään kuin 21 päivää, hoitoon suositellaan 3 päivän taukoa.
  • Ei alle 5-vuotiaille lapsille. Ei lasten ulottuville.
  • Varotoimena suihketta ei tule käyttää raskauden tai imetyksen aikana.
  • Mikäli odottamattomia sivuvaikutuksia ilmenee, lopeta tuotteen käyttö. Keskustele apteekkihenkilökunnan tai lääkärin kanssa, mikäli oireet jatkuvat.
  • Säilytys huoneenlämmössä (15-25°C). Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi räjähtää kuumennettaessa.  Vältä suihkeen hengittämistä. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötilalle. Sisältää: Propania/butaania.

Valmistaja/markkinoija:

Harmonia Life Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija