Tuoteryhmät

PETGUIDE SUU JA HAMPAAT VET 175 G

27,90 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

Maitohappobakteeriseos koirien ja kissojen hampaiden ja ikenien hyvinvointiin.

PetGuide®-tuotteen sisältämät maitohappobakteerit syrjäyttävät sekä koirien että kissojen suusta ei-toivottuja bakteereita. PetGuide® sisältää koirien ja kissojen suun terveyden kannalta toivottuja bakteereja. Tuotteen jatkuva käyttö ylläpitää hyödyllistä mikrobistoa. Tuotteen sisältämiä maitohappobakteereja esiintyy luonnossa lähinnä kasveissa, mistä ne alunperin ovat valikoituneet eläinten ja ihmisten mikrobistoihin.

Tarkasti valitut bakteerikannat kestävät hapen ja syljen suussa muodostamat olosuhteet kiinnittyen eläimen suun limakalvoille postiivisesti vaikuttavana yhdistelmänä. Elävät maitohappobakteerit on sekoitettu mauttomaan ja hajuttomaan selluloosaan.
Bakteerit säilyvät elävinä kuivissa olosuhteissa käytön ajan. Suussa kostuessaan jauhe muodostaa geelimäisen rakenteen,
joka kiinnittää PetGuide-maitohappobakteerit limakalvoille.

Valmistettu Suomessa. EFSA (EU) hyväksyntä. Täydennysrehu.

Annostus:

1/2-1 tl päivässä eläimen suun koon mukaan. Ota jauhetta teelusikasta kostutetulla sormiharjalla ja hiero jauhe koiran tai kissan hampaisiin ja ikeniin.

Ainesosat:

PetGuide®-jauhe sisältää kolmea erilaista bakteerilajia:
Streptococcus thermophilus SP4 , Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Lactobacillus plantarum 14D -kannat.

Säilytys:

Säilyy huoneenlämmössä avaamattomana parasta ennen päivään. Avattuna 2 kk. Kosteutta ei saa päästä purkkiin. Annostellaan aina kuivalla lusikalla.

Valmistettu Suomessa.

Valmistaja ja markkinoija:

Biofarm Oy

Ientulehduksen ennaltaehkäisy

Hyvä hammashygienia ja tarvittaessa eläinlääkärin suorittama hammaskiven poisto auttavat pitämään ikenet ja hampaat terveinä. Nukutus on kuitenkin aina riski ja rasitus eläimelle. Mikäli hampaita ei puhdisteta säännöllisesti, saattavat ei-toivotut bakteerit vallata uudelleen suun mikrobiston ja tulehdus uusiutuu nopeasti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PETGUIDE SUU JA HAMPAAT VET 175 G”