Tuoteryhmät
Uutuus

Puhdas+ KETO Test Ketoositestiliuskat (100 kpl)

13,90 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

Puhdas+ Keto Test testiliuska on helppokäyttöinen ketoositesti.

Puhdas+ Keto Test testiliuskoilla selvität nopeasti virtsasta onko elismistösi ketoosissa ja kuinka syvä ketoosi on. Tulos valmistuu nopeasti, noin 60 sekunnissa. Pakkaus sisältää 100 reagenssiliuskaa.

Virtsan ketoaineiden seuranta

Virtsassa mahdollisesti esiintyvä ketoaine, asetetikkahappo eli asetoasetaatti, antaa tietoa hiilihydraatti- ja rasva-aineenvaihdunnasta. Jos verensokeri on korkea, ketoaineet virtsassa ovat merkki insuliininpuutteesta. Insuliinin puuttuessa elimistö ei pysty käyttämään sokeria energianlähteenään vaan polttaa rasvoja. Kuitenkin ilman sokereiden samanaikaista palamista rasvojen palaminen on epätäydellistä ja tällöin syntyy ketoaineita, joita erittyy virtsaan.

Insuliinin puute johtaa happomyrkytykseen ja lopulta diabeettiseen koomaan, kun ketoaineiden pitoisuus elimistössä nousee hyvin korkealle. Happomyrkytyksen kehittyminen ehkäistään riittävällä verensokerin omaseurannalla ja mittaamalla ketoaineet virtsasta tarvittaessa. Ketoaineita on hyvä mitata sairauden, stressin tai raskauden yhteydessä sekä silloin kun verensokeri on toistuvasti yli 15 mmol/l. Ketoainetestin ollessa positiivinen, ota välittömästi yhteys diabeteshoitajaan tai lääkäriin.

Käyttöohje:

  • katso ohjeet pakkausselosteesta
  • tarkista tuotteen eräpäivä ennen testausta
  • säilytä testiliuskat viileässä ja kuivassa paikassa
  • ota yhteyttä lääkäriin, jos ketoositasosi on epätavallisen korkea

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija