Tuoteryhmät

Vetramil Haavasuihke (100 ml)

38,90 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

Vetramil Spray -haavasuihke on tarkoitettu haavojen ja pienten ihovaurioiden hoitoon kaikilla eläinlajeilla. Suihke on erityisen kätevä eläinten vaikeapääsyisille tai suurille ihoalueille sekä aroille eläimille, jotka eivät anna hoitajan koskea kipeään kohtaan.

Vetramil-haavasuihkeessa on antibakteerista hunajaa ja eteerisiä öljyjä hienojakoisena emulsiona. Suihke muodostaa iholle ja haavan päälle ohuen kalvon, joka suojaa hyvin ja vaikuttaa pitkän aikaa. Tuotteen sisältämät ainesosat edistävät ihon kuntoa ja tukevat luontaista vastustuskykyä. Eteeriset öljyt vähentävät eläimen halua nuolla aluetta ja pitävät hyönteiset loitolla.

Tuotteen liuottimena toimiva alkoholi voi joskus kirvellä käytettäessä avohaavoihin herkillä eläimillä. Mikäli ärsytystä esiintyy, valitse Vetramil-voide.

Käyttö:

  • Mikäli tarpeellista, puhdista hoidettava alue vedellä ja kuivaa se varovasti.
  • Sumuta hoidettavalle alueelle 1-2 kertaa päivässä.
  • Haavan voi tarvittaessa suojata.
  • Pieniä pintahaavoja tai ärtynyttä ihoa hoidettaessa aluetta ei ole välttämätöntä peittää.

Koostumus:

Vaseliini, setyylistearyylialkoholi, natriumlauryylisulfaatti, parafiini, isopropyylimyristaatti, hunaja, kangasajuruoho (Thymus serpyllum), tähkälaventeli (Lavandula angustifolia), kajeput (Melaleuca quinquenervia), patsuli (Pogostemon cablin), basilika (Ocimum basilicum).

Huomioitavaa:

Sumutetta on ravistettava ennen käyttöä.

Markkinoija:

FaunaPharma

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija