Tuoteryhmät

Vetramil Haavavoide (30 g)

25,90 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

Vetramil on hunajapohjainen, eteerisiä öljyjä sisältävä voide. Voide rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää kutinaa, pehmentää ja suojaa kuivaa ihoa. Vetramil nopeuttaa pienten ja suurten haavojen paranemista sekä estää tulehdusta. Voidaan käyttää sekä seura- että tuotantoeläimille.

Vetramil sisältää hunajaa, jonka entsyymipitoisuus on suuri. Entsyymeillä on antibakteerinen vaikutus ja tulehtuneet haavat puhdistuvat nopeasti. Alhainen pH-arvo muodostaa suotuisan ympäristön haavan paranemiselle. Eteeriset öljyt edistävät vaurioituneen ihon ja tulehduksen paranemista. Varoaika: 0 vrk.

Käyttö:

Mikäli tarpeellista, puhdista haava vedellä ja kuivaa se. Levitä haavaan ja/tai ärtyneelle iholle 1-2 kertaa päivässä. Hiero voide ärtyneeseen ihoalueeseen. Älä peitä pintahaavoja tai vahingoittunutta ja ärtynyttä ihoa. Mikäli mahdollista, peitä suuret ja syvät haavat harsotaitoksella ja kiinnitä harsotaitos paikalleen siteellä. Hoito voidaan lopettaa haavan parannuttua

Koostumus:

Petrolatum, Cetearyl alcohol, Sodium lauryl sulfate, Paraffin, Isopropyl myristate, Hunaja, Kangasajuruoho (Thymus serpyllum), Tähkälaventeli (Lavandula angustifolia), Kajeput (Melaleuca Quinquenervia), Patsuli (Pogostemon Cablin), Basilika (Ocimum Basilicum).

Säilytys:

Säilytä Vetramil huoneenlämmössä (4 – 30 C).

Huomioitavaa:

Älä käytä voidetta, jos tuubi on vaurioitunut.

Sulje tuubi jokaisen käyttökerran jälkeen.

Vältä tuubin kosketusta suoraan haavaan.

Käytä sisältö 3 kuukauden kuluessa avaamisesta.

Eläintuote.

Valmistaja/markkinoija

FaunaPharma

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija