Tuoteryhmät
WIDMER- KIDS SKIN PROTECTION CREAM 25 (100 ml)

Louis Widmer Kids Skin Protection Cream SPF25 Hajustamaton (100 ml)

18,90 

Tuote tilapäisesti loppu

Kuvaus

Kids Sun Protection Cream 25 -suojavoide on kehitetty erityisesti lapsille ja vauvoille. Voide sisältää vain suojaavia mineraalipigmenttejä, jotka heijastavat UVA- ja UVB-säteet pois ihon pinnalta. E-vitamiini antioksidanttina ennaltaehkäisee ihon ennenaikasta ikääntymistä, suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja UV-säteilyn haitoilta. Se aktivoi ihon omia korjaavia mekanismeja. Pantenoli lisää ihon kosteuspitoisuutta ja rauhoittaa ihoa.

Kids Skin Protection Cream 25 on vedenkestävä ja hikoilunkestävä. Voide ei sisällä kemiallisia suodattimia, oktokryleeniä, hajusteita eikä väriaineita. Hajusteeton.

Käyttö:

Levitä Kids Skin Protection Cream 25 -suojavoidetta tasaisesti iholle. Se imeytyy nopeasti ja sen suojaava vaikutus alkaa heti. Suosittelemme lisäämään suojavoidetta, jos vedessä tai hiekalla olo jatkuu pitkään. On hyvä pitää mielessä, että päivittäinen auringossa oloaika ei ylitä oman ihotyypin mukaisia suosituksia. Auringonsuojatuotteen lisäämisestä huolimatta ihotyypin mukaiset aikasuositukset tulee huomioida.

TÄRKEÄÄ: Pienten lasten tulisi aina pitää suojaavia vaatteita altistuessaan suoralle auringonpaisteelle tai olla varjossa.

Koostumus:

Aqua, Titanium Dioxide (nano), C12-15 Alkyl Benzoate, Tridecyl Salicylate, Isohexadecane, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Sorbitan Isostearate, Panthenol, Isopropyl Isostearate, Hydrated Silica, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polymethyl Methacrylate, Cetyl Dimethicone, Isostearic Acid, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Magnesium Stearate, Hydrogen Dimethicone, Polyhydroxystearic Acid, Alumina, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Hydrogenated Castor Oil, Triethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Pantolactone, Lactic Acid. (FVN100013.0168)

Valmistaja/markkinoija:

Louis Widmer

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija