Tuoteryhmät
Detria Arbutin Silmänympärysgeeli (14 ml)

Detria Arbutin Silmänympärysgeeli (14 ml)

19,90 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

Detria Arbutin Couperosa Silmänympärysgeeliä käytetään silmänympärysihon hoitoon ja vaalentamaan tummia silmänalusia, tasoittamaan ilmejuonteita ja ryppyjä myös huulten ympärillä ja dekolteella. Raskauden aikaiset maksaläiskät esiintyvät usein huulen yläpuolella niin sanottuina ruskeina viiksinä. Tuote sopiikin erityisesti tämän herkän ihoalueen hoitoon.

Rasvaton geeli suojaa ihoa lämpötilan vaihteluilta. Arbutiini ja mustikan polyfenoliset yhdisteet ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista ja suojaavat ihoa tehokkaasti UV-säteilyn haitoilta. Sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton. Vaikuttavat yrtit sianpuolukka ja mustikka (molemmat luomu).

Käyttö:

Levitetään puhtaalle iholle pieni määrä kevyesti sivellen aamuin illoin. Geeli on riittoisaa ja hyvin leviävää. Hoitoa voidaan tehostaa Detria Arbutin Seerumin käytöllä kuuriluonteisesti geelin alla.

Koostumus:

Aqua, Glycerin, PEG-12, Arbutin, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Triethanolamine, Vaccinium Myrtillus Leaf Extract, Aloe Barbadensis, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate.

Valmistaja/markkinoija:

Detria Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija