Tuoteryhmät
Uutuus

Bella Päivävoide (75 g)

10,32  norm. 12,90 

Varastossa

Kuvaus

Bella-päivävoide sisältää A-vitamiinia. E-ja C-vitamiini sekä nikotiiniamidi täydentävät antioksidanttivaikutusta. Kaikki nämä yhdessä ehkäisevät tehokkaasti ihojuonteita sekä pitävät ihon pehmeänä ja joustavana. Elvyttävässä päivävoiteessa on ravitsevaa mango- ja maapähkinäöljyä.

Imeytyy hyvin. Sopii meikin alle. Mieto tuoksu.

Huom. Tehonsa vuoksi retinoli voi aiheuttaa aluksi ihoreaktioita kuten ihon punoitusta ja kuivuutta. Tämän vuoksi A-vitamiinivoiteen käytön asteittainen aloitus on tärkeää.

Käyttö:

Käytä Bella-päivävoidetta aluksi joka toinen tai kolmas ilta kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle. Sopii myös kevyen päivämeikin alle.

Levitä tuotetta puhtaalle iholle ohuesti. Jos iho tuntuu liian kuivalta, voiteeseen voi lisätä kosteuttavaa perusvoidetta. Käyttökertoja lisätään vähitellen ihon tuntuessa hyvältä. Kun iho on tottunut retinoliin, voidetta voi käyttää päivittäin.

Huom. Ei sovi raskaana oleville ja imettäville.

Koostumus:

Aqua, glyceryl stearate (and) peg-75 stearate, glycerin, cetyl alcohol, hydrogenated polydecene, propylene glycol dipelargonate, cyclopentasiloxane, magnifera indica seed oil, arachis hypogaea oil, bakuchiol, niacinamide, retinol, dimethiconol, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, xanthan gum, peg-8,tocopherol, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, citric acid, polysorbate, bht, bha, parfum.

Valmistaja/markkinoija:

Orion Pharma

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija