Tuoteryhmät

Bellavita Yövoide (75 g)

12,90 

Varastossa

Kuvaus

A-vitamiinia sisältävä hajustettu yövoide, jossa on rasvaisempi voidepohja. Elvyttää ja ravitsee kuivaa ihoa antaen sille kimmoisuutta ja joustavuutta.

Huom. Tehonsa vuoksi retinoli voi aiheuttaa aluksi ihoreaktioita kuten ihon punoitusta ja kuivuutta. Tämän vuoksi A-vitamiinivoiteen käytön asteittainen aloitus on tärkeää.

Käyttö:

Levitä Bellavita yövoidetta aluksi joka toinen tai kolmas ilta kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle. Bellavita yövoide on päivävoidetta ravitsevampi.

Levitä tuotetta puhtaalle iholle ohuesti. Jos iho tuntuu liian kuivalta, voiteeseen voi lisätä kosteuttavaa perusvoidetta. Käyttökertoja lisätään vähitellen ihon tuntuessa hyvältä. Kun iho on tottunut retinoliin, voidetta voi käyttää päivittäin.

Huom. Ei sovi raskaana oleville ja imettäville.

Koostumus:

Aqua, paraffinum liquidum, isopropyl myristate, cera alba, petrolatum, sorbitan sesquioleate, bakuchiol, retinol, butyrospermum parkii butter, ethylhexylglycerin, polysorbate, phenoxyethanol, bht, bha, parfum, hydroxycitronellal, benzyl alcohol, amyl cinnamal, linalool, alpha-isomethyl ionone, limonene, isoeugenol, eugenol, benzyl benzoate, cinnamyl alcohol, citronellol.

Valmistaja/markkinoija:

Orion Pharma

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija