Tuoteryhmät

Bepanthen SensiCalm (50 g)

16,20 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

Bepanthen SensiCalm emulsiovoide on kortisoniton voide, joka on tarkoitettu ihottuman ja ärtyneen ihon päivittäiseen hoitoon lievittämään kutinaa ja elvyttämään ihoa.

Sopii koko perheen kutiavan, ärtyneen ihon ja ihottuman päivittäiseen hoitoon. Voiteen koostumuksessa yhdistyy kutinaa lievittävä ja ihon sarveiskerrosta elvyttävä vaikutus, mikä vähentää raapimisen tarvetta ja auttaa ihoa parantumaan. Voiteen tärkeimpiä ainesosia ovat hoitava dekspantenoli ja ihoa elvyttävä, sen kosteuden palauttava ja parantumista edistävä lipidilamellikoostumus.

Lisäksi voide sisältää fysiologisia kosteuttavia aineita, kuten glyseriinia sekä luonnollisesti hoitavia lipidejä. Voide ei sisällä kortisonia, emulgaattoreita, hajusteita, väri- tai säilöntäaineita.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Käyttö:

Levitä tarpeen mukaan ehjälle ärtyneelle iholle.

Koostumus:

Vesi, kapryyli-/kapriinitriglyseridi, glyseriini, pentyleeniglykoli, oliiviöljy, pantenoli, setearyylialkoholi, voipuu, glyseryylistearaattisitraatti, valkohilppakasvin siemenöljy, buteeniglykoli, hydrattu lesitiini, keramidi 3, natrium PCA, skvaleeni, stearyyliglyrretinaatti, karbomeeri, natriumkarbomeeri, ksantaanikumi, hydroksifenyylipropamidobentsoehappo

Huomioitavaa:

Vain ulkoiseen käyttöön. Ei vaurioituneelle iholle. Ota yhteyttä lääkäriin jos iho tulehtuu.

Voidaan käyttää myös raskauden tai imetyksen aikana.

Ei lasten ulottuville. Ei saa jäätyä.

Valmistaja/markkinoija:

Bayer Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija