Tuoteryhmät

Lactrase (30 kaps)

12,90 

Varastossa

Kuvaus

Lactrase-kapselit sisältävät laktoosin pilkkomiseen tarvittavaa laktaasientsyymiä.

Lactrase sisältää Aspergillus oryzae -mikrobin tuottamaa laktaasientsyymiä, joka pilkkoo maitosokerin eli laktoosin tehokkaasti. Siksi se toimii helposti, tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa tilanteissa.

Yksi purutabletti tai kapseli pilkkoo noin 15 g laktoosia. Esimerkiksi lasillinen (2 dl) maitoa sisältää 10 g laktoosia. Kerta-annoksen suuruus riippuu ruuan laktoosipitoisuudesta sekä yksilöllisestä laktoosinsietokyvystä.

Suositeltava aloitusannos on 2 kapselia maitotuotteita sisältävän aterian yhteydessä. Lactrase toimii jo ennen kuin ikäviä vatsatuntemuksia on syntynyt. Siksi se tulee ottaa aterian yhteydessä. Lactrase sopii kaikille yli 3-vuotiaille ja myös raskaana oleville.

Lactrase on gluteeniton, maidoton ja laktoositon.

Annostus:

1-2 kapselia nesteen kanssa laktoosipitoisen ruuan yhteydessä. Kapseli voidaan myös avata ja sen sisältö sirotella ruuan päälle. Sopii päivittäiseen ja myös pitkäaikaiseen käyttöön.

1 kapseli sisältää Aspergillus oryzae -entsyymiä 125 mg, joka pilkkoo 15 mg laktoosia.

Koostumus:

Maltodekstriini (maissi), laktaasientsyymi (Aspergillus oryzae), liivate, väriaineet (titaanidioksidi, rautaoksidi), stabilointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää.

Valmistaja/markkinoija:

Verman

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija