Tuoteryhmät

Minisun Super Defence Sinkkiasetaatti (30 tabl)

9,50 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

Minisun Super Defence Sinkkiasetaatti on sinkkiasetaattia sisältävä vadelma-lakritsin makuinen imeskelytabletti, jota käytetään tehokuurina kolmen päivän ajan. Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Sinkin lisäksi tuotteeseen on lisätty inkivääri- ja auringonhattu-uutetta. Tuote on hyvänmakuinen, miellyttävä käyttää ja sillä on hyvä suutuntuma.

Valmiste on maidoton, laktoositon ja gluteeniton. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Annostus:

8 imeskelytablettia päivässä. 1 imeskelytabletti 2 tunnin välein.

Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Vain aikuisille. Käytetään korkeintaan kolmen päivän ajan sinkin suuren päiväannoksen vuoksi. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Vuorokausiannos (1-8 imeskelytablettia) sisältää sinkkiä 10-80 mg, auringonhattu-uutetta 5-40 mg ja inkivääriuutetta 1,2-9,6 mg.

Koostumus:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, mannitoli, sukraloosi), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa), sinkkiasetaatti, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), aromit (sitruuna, hunaja ja inkivääri), auringonhattu-uute (Echinacea purpurea), inkivääriuute.

Tarkastathan lopullisen koostumuksen tuotepakkauksesta.

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää.

Valmistaja/markkinoija:

Verman

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija