Tuoteryhmät

Rikas Linum Plus Ravintokuituvalmiste (350 g)

14,50 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

Rikas Ravintokuituvalmiste on monipuolinen viiden eri kuitulähteen seos, joka on hellä vatsallesi. Suomalainen pellavarouhe, psyllium sekä suomalaiset tyrnin marjarouhe, hillan siemenrouhe ja mustikkajauhe vahvistavat toistensa vatsaa helliviä vaikutuksia. Rikas Ravintokuituvalmiste sisältää kuidun ohella runsaasti elimistölle tärkeitä omega-rasvahappoja ja kasvisteroleita sekä kasviestrogeenina tunnettua lignaania. Tuotteen sisältämästä kuidusta puolet on liukenematonta kuitua ja puolet liukoista kuitua. Molempia kuitutyyppejä elimistö tarvitsee ravinnosta päivittäin.

Ylläpitämään suolen normaalia toimintaa, täydentämään ja monipuolistamaan niukkakuituista ruokavaliota, täydentämään hyvälaatuisen proteiinin saantia sekä  välttämättömien omega3- ja omega-6-rasvahappojen saantia.

Lisäaineeton, luontaisesti gluteeniton.

Annostus:

1 ruokalusikallinen (6 g) 1 – 3 kertaa päivässä ruokailun yhteydessä.

Nauti esim. aamiaismurojen, puuron, viilin tms. lisänä. Sopii erinomaisesti maitoon, mehuun, marjakeittoon tms. sekoitettavaksi. Nesteeseen sekoitettuna anna turvota 2-3 min ennen nauttimista.

Huom. Kuitu sitoo runsaasti nestettä. Muista juoda kuituannoksen yhteydessä vähintään 1-2 lasillista vettä

Aloita käyttö pienellä annoksella (1/2 rkl/pv), jos ruokavaliosi on sisältänyt aiemmin vain niukasti kuitua. Annostusta voi lisätä, kun vatsa tottuu suurempaan kuitumäärään.

Koostumus:

Pellavarouhe 61 %, psyllium kuorirouhe 31 %, marjajauheet 8 % (tyrnin marjarouhe, hillan siemenrouhe ja mustikkajauhe).

Huomioitavaa:

Runsas kuituannos saattaa hidastaa lääkeaineiden imeytymistä. Nauti lääkkeet ja ravintolisät 1 – 2 tuntia ennen kuituannosta.

Jos kärsit akuutista ummetuksesta, aloita tuotteen käyttö varovaisesti pienellä 1-2 tl annoksella. Nosta annosta vähitellen. Muista myös juoda vettä.

Kuitu saattaa aiheuttaa ilmavaivoja. Oireet lievittyvät muutamien päivien kuluessa vatsan totuttua kuituun.

Säilytä tuote huoneenlämmössä ja valolta suojattuna. Voi säilyttää myös jääkaapissa.

Valmistaja/markkinoija:

bertil´s health

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija